Welke accessoires kies je voor een bruiloft?

Het speciale evenementenseizoen is in volle gang. Als je al een jurk hebt gekozen voor deze speciale ceremonie, is het ook de moeite waard om na te denken over accessoires die het geheel aanvullen. Welke accessoires zijn dit jaar in de mode?

Juwelen

Goud, grote sieraden – alle kettingen, zware armbanden en grote oorbellen zijn op dit moment in de mode. Niet iedereen houdt van goud, dus je kunt het gemakkelijk vervangen door klassiek zilver. Je kunt ook kettingen met natuurstenen krijgen.

Handtassen

Kleine pastelkleurige handtassen werken geweldig in combinatie met kleurrijke jurken met patronen. Gouden handtassen in de vorm van dozen of clutches zijn perfect in combinatie met korenbloemblauwe en rode outfits. De teckeltas is weer in de gunst! Leer of stof is een geweldige toevoeging. Geborduurde kleine handtassen passen goed bij jurken in boho-stijl.

Schoenpoetser
Hoge hakken met contrasterende tenen zijn dit seizoen een hit. Sleehakken of witte sandalen zijn perfect voor zomerse outfits. Mule slippers met hakken kunnen bijvoorbeeld bij een pak worden gedragen. Stiletto sandalen met een bandje om de enkel, pumps met vierkante neuzen en die met geometrische hakken zijn een absolute must have.

Accessoire

Haardecoratie is dit seizoen bijzonder in de mode. Het is dus de moeite waard om bijpassende sieraden voor je outfit te kiezen. U kunt wedden op klassiek goud of zilver. Parels of stenen zijn ook wenselijk. In winkels vind je haarspelden, gespen of haarbanden.

Opmerkingen ()

Laden...