Wat te dragen naar een bruiloft? Trends 2020

Ben je op zoek naar de perfecte outfit voor de feesten en partijen die je deze zomer te wachten staan? Wij komen om te helpen. In 2020 is het thema op bruiloften en bruiloften erg in de mode. Het echtpaar kiest het thema dat hen het meest na aan het hart ligt. Het is dan de moeite waard om in de aard van de ceremonie te passen. De meest modieuze dit seizoen bleken rustieke, boho- en glamour-achtige bruiloften te zijn. Het is de moeite waard om je voor te bereiden op deze gelegenheid en het hoofdthema te leren kennen. 

\

Kleuren 

Kleurrijke hits, zowel in mode als decoratie, waren Classic Blue, Neo-Mint, Purist Blue, Blueberry, Peach, Red en Gold. Hoewel zwart dit jaar de meest modieuze kleur is, moet je zwart vermijden als je naar een Eerste Heilige Communie, bruiloft of receptie gaat. Als je een fan bent van donkere kleuren, vervang dan zwart door marineblauw - het zal perfect werken.

Jurken voor een bruiloft

Het belangrijkste is dat je je goed voelt in de gekozen outfit, want je zult er waarschijnlijk tot de ochtend plezier in hebben. Zorg ervoor dat de jurk comfortabel zit en van goed materiaal is gemaakt. 

sukienki na slub3.jpg

Als je je concentreert op eenvoud en minimalisme, is een jurk in lingeriestijl van zijde of satijn perfect. Je kunt ook kiezen voor heel eenvoudige  en delicate sieraden of wedden op extravagante accessoires, zoals grote oorbellen of een hoofdband. Een zijden, uniforme, lichte hemdjurk is ook perfect voor deze gelegenheid. Je kunt dan helemaal los gaan met je schoenen. Schoenen met een dierenmotief zijn dit seizoen in de mode. Jurken met een peplum tailleband zijn ook populair. Er is niet veel voor nodig om in de huidige trends te passen. 

Als je het leuk vindt om uit je dak te gaan met patronen en snitten. We hebben goed nieuws: 2020 is het jaar van tierelantijntjes, enorme pofmouwen en wijd uitlopende broeken. Veel plezier met mode naar hartenlust! Grote strikken en tropische patronen werken ook perfect. Het is tijd om iets nieuws te proberen, zoals jurken met ruches en patronen en pofmouwen. Ruches zijn super trendy dit seizoen. Waarom combineer je ze niet met pailletten? Aan het einde van het jaar kun je zo'n jurk gebruiken tijdens oudejaarsavond en later carnaval. 

In elk van de bovenstaande opties kunt u uw sterke punten benadrukken. Een grote halslijn aan de voor- of achterkant en een lange hanger ter decoratie zullen in dit geval heel goed werken. Als je je lichaam niet wilt blootgeven, ga dan voor een trapezejurk, die het beste is in zijn eenvoud. 

 

Stof

Heb je besloten om een outfit te naaien voor dit of dat feest? Wij adviseren u over welke stoffen u dit seizoen het beste kunt gebruiken. 

Lurex - Vloeiend en delicaat materiaal, waardoor het perfect bij het figuur past. We hebben neutrale kleuren gebreide stoffen, vallend in beige en roze. Als je echter een fan bent van hitstijlen, hebben we ook meer contrasterende kleuren, zoals: korenbloem, goud en amarant. Pailletten voegen bovendien een glamourkarakter toe aan de styling.

Wol crêpe - Wol met een crêpe weefsel, waardoor het lichter en dunner is. Wij bieden de meest modieuze kleuren wollen crêpe, waarvan u bijvoorbeeld een pak kunt naaien. Het is echter de moeite waard eraan te denken dat dit materiaal het meest geschikt is als kostuum of bovenkleding, omdat het 100% wol is en verwarmende eigenschappen heeft.

Zijde Organza - Organza is vrij stijf van natuurlijke zijde. We hebben een verscheidenheid aan kleuren, het past perfect in de trends van dit jaar. Lange outfits met een envelophalslijn, gemaakt van doorzichtig organza of stof versierd met pailletten, zien er het beste uit met minimalistische accessoires. 

Hydrofiel - Een zeer delicaat materiaal. Het wordt vooral gekenmerkt door zijn lichtheid, waardoor het een ideaal materiaal is voor de zomer. In ons aanbod vind je prachtige moeline met patronen en bloemen of vlinders. 

Satijn - Gladde en vloeiende stof. Aan de ene kant glanzend en aan de andere kant mat. Het past perfect en werkt goed in zeer elegante, waardige baljurkvormen.

Crêpe - Een veerkrachtig en zacht materiaal, bestand tegen kreuken. Crêpe is er in  vele variëteiten, verschillend in samenstelling en dikte. Het ziet er geweldig uit in het geval van strakke jurken. 

Jurk cadi - perfect voor elke gelegenheid.

Plezier! 

We schreven hier over het naaien van pakken

Als je wilt weten welke accessoires dit seizoen in de mode zullen zijn, klik dan hier

Jurk Foto's - Pinterest

Opmerkingen ()

Laden...