We adviseren je waar je op moet letten bij het kiezen van een overhemd voor jezelf

Een overhemd is een kledingstuk dat niet mag ontbreken in onze garderobe. Het is zeker een geweldig alternatief voor witte tops, formele T-shirts en zelfs jurken. We kunnen het dragen naar formele vergaderingen, zakelijke bijeenkomsten, werk of incidentele evenementen. Op dit punt zie je er in een casual versie even goed, chic en vooral modieus uit. 

Overhemden zijn al vele, vele jaren in de mode. Ongeacht het materiaal waarvan ze zijn gemaakt en de kleuren, je kunt helemaal los gaan met styling. Er zijn echt heel veel mogelijkheden! De veelheid aan kleuren en patronen stelt ons in staat om te spelen met mode, die extreem pervers en onvoorspelbaar kan zijn. 

Natuurlijk is de kwaliteit van het materiaal waarvan het shirt is gemaakt van groot belang. Laten we aannemen dat er een bestelling naar je toe komt - en daarin je perfect op maat gemaakte overhemd in jouw droompatroon. Als de kwaliteit van het materiaal niet aan de eisen voldoet, mag je het meerdere keren aantrekken en in de kast leggen. Het shirt mag absoluut niet statisch oppikken, en je mag er niet in zweten! Je moet comfortabel zijn in je kleding. Als het gaat om het vouwen van het materiaal, is het een zeer individuele aangelegenheid. Sommige mensen houden gewoon van meer gekreukte stoffen. Dergelijke aanleg heeft bijvoorbeeld linnen, dat er zelfs gekreukt fenomenaal uitziet. 

Natuurlijke stoffen zoals katoen, linnen en zijde werken het beste. Houd er echter rekening mee dat de exclusieve stoffen die worden gebruikt voor de productie van overhemden helemaal niet de goedkoopste zijn.

Op dit moment zijn de populairste trends romantische overhemden met pofmouwen, die je outfit delicatesse zullen geven, of integendeel - een leren overhemd dat een scherp karakter aan je styling zal toevoegen. Een andere sterke trend voor het najaar van 2020 is het schooluniform. Daarom zien we dit najaar graag geruite overhemden en rokken. Natuurlijk die versierd met opengewerkt, kant en ruches, overscaled, langwerpig en sieraden, oversized, luipaardprint of bloemmotieven. Er is echt veel om uit te kiezen! 

Opmerkingen ()

Laden...