Trends herfst-winter 2020/2021

We hebben besloten om alle twijfels over de heersende trends voor het seizoen herfst-winter 2020/2021 weg te nemen. Welke stijl heerste er op de catwalks? Hoe kleuren kiezen? Welke patronen zijn het meest in de mode? We zullen proberen al deze vragen te beantwoorden. Door onze stoffen ervoor te kiezen. Ben je klaar?

Speel met mode

Oversized schouders zijn een trend van het afgelopen voorjaar, die ons tot op de dag van vandaag bijblijft. We kunnen ze zoveel spelen en vormen als we willen, bijvoorbeeld met pofmouwen, of de indruk wekken van "vleermuisvleugels". Over te grote sneden gesproken, we willen leren bikerjacks noemen, die goed passen bij gebreide stoffen. We kunnen een tendens opmerken dat er oversized truien verschijnen. Losse, oversized truien die met een decoratieve riem zijn vastgemaakt, werken prima. Als je geen fan bent van losse kleding, zullen deze korte en strakke truien versierd met kleine knoopjes ook geweldig werken. In de knitwear sectie vind je unieke exemplaren. Glad, gedessineerd, dik, dun, en ze zijn allemaal zacht en van de hoogste kwaliteit. 

Ondergoed "on top" is oké! Dit seizoen kunnen we onder een warme trui bijvoorbeeld een kanten zwart korset dragen. Een lingeriejurk zoals een zijden petticoat is een absolute hit waarin we overal kunnen verschijnen - op het werk, tijdens een wandeling en 's avonds op een feestje. We hebben veel zijden stoffen en kant in ons aanbod. Men zou willen zeggen: "van keuze tot kleur". Bekijk het zelf!

Zorg ervoor dat je kwastjes krijgt! Van onze kant kunnen wij u een origineel geweven jacquard aanbieden die is gemaakt van een mix van vezels waarin u de draden kunt knippen om een franje-effect te creëren. Leren stoffen voor jassen, die kunnen worden versierd met frivool hangende franjes, zullen ook geweldig werken.

Een andere trend die niet verdwijnt is de boho/hippie stijl, die elk seizoen weer opduikt! Het verschil is dat het deze keer een veel artistiekere visie is. De indruk van bourgeoisie en adel wordt opgebouwd door zware stoffen, ingewikkelde patronen en kostbaar borduurwerk van jurken, tunieken en jassen die op de catwalk worden getoond. Naar onze mening zal jacquard hier het beste werken. Jacquard is een dikker materiaal waarop patronen in reliëf zijn aangebracht. Hierdoor wekt het de indruk vlezig en nobel te zijn. Zo'n gebloemde jacquardjurk is perfect als accessoire. In ons aanbod vindt u eco bontjassen gemaakt van polyestervezels die perfect natuurlijk haar imiteren. 

Vesten en geruite jassen zijn zeer gewild. Een fijne controle in bruin, beige en grijs is ideaal. Vooral als het gaat om jassen en jurken. Wij raden u onze kostuumwol aan in marineblauwe en kaki kleuren, geweven van 100% scheerwol.

Ken je de film "Sweet Worries"? Een van de meest iconische outfits was een geel geruite pak gecombineerd met een witte blouse, geel vest en witte overknee sokken. Deze mode is terug! Dit najaar kunnen we ons laten inspireren door schooluniformen! Bovendien wint check de eerste plaats in de ranglijst van de populairste trends van dit seizoen. In elke kleur! Geel, rood, groen, blauw of oranje! 

Een zwart-wit klein ruitje - pied-de-poule - zal ook populair zijn. Dit is een patroon dat meestal voorkomt op rokken, jassen, broeken en bovenkleding. Naar onze mening is de pied-de-poule die je in vele versies vindt, perfect voor elke herfststyling. We schreven hier over pied-de-poule.

De sailor stijl is een absolute hit. Koop een marineblauw jasje of jasje, naai gouden knopen erop en voila! Vergeet de basiskleuren niet die worden geassocieerd met het avontuur van een zeiler. We kunnen de jas vervangen door capes, die nu erg in de mode zijn. Een paar woorden van ons als u op zoek bent naar een stof voor bovenkleding. Wij raden u bijvoorbeeld marineblauwe of rode Italiaanse jasstof aan, geweven van 100% natuurlijke wol. Bekijk ons brede assortiment stoffen en gebreide stoffen die perfect zijn voor het naaien van jassen, jassen of capes. 

Er zal dit seizoen veel vraag zijn naar leren kledingstukken. Laat je fantasie de vrije loop, of het nu gaat om een jurk met kraag, broek of een mooie rok met knopen gecombineerd met een witte trui. Deze stijl is sterk geïnspireerd op de esthetiek van de matrix. Klik hier voor onze leersuggesties.

Ieder van ons heeft zijn eigen originele en unieke stijl. Laten we plezier hebben met mode en ervan genieten. Laten we niet bang zijn om snitten, patronen en kleuren te combineren.  Het mooiste eraan is de vrijheid die ons vervult als we een styling kiezen. Door middel van kleding drukken we onszelf en ons karakter uit. Als de styling naar jouw smaak wordt gehouden en je je niet "aangekleed" maar gekleed voelt, kun je je alles veroorloven.

Opmerkingen ()

Laden...