Stoffen met een ruitpatroon

Geruite stof – waarom is het de moeite waard om te kiezen?

Geruite stoffen zijn al jaren erg populair. Ze verschijnen op jassen, jassen, kostuums en blouses. Broeken met zo'n patroon en allerlei accessoires worden ook gretig gedragen.

Vooral Schotse geruite stoffen of verschillende variaties op dit traditionele patroon zijn populair. Het is een patroon dat tijdloos en klassiek is. Hoewel stoffen van dit type niet tot de zeer elegante categorie behoren, zijn ze perfect voor het naaien van nette vrijetijdskleding, zoals formele kostuums of pakken om naar kantoor te dragen.

Geruite jasstoffen zijn ook erg populair. Dit patroon wordt zelfs geassocieerd met de koudere seizoenen, vooral als het op wollen kleding is geplaatst. Een jas of jas gemaakt van dergelijk materiaal ziet er geweldig uit, ongeacht of ze naar het werk worden gedragen of voor een wandeling buiten de stad. Ze verwijzen naar de klassieke Engelse stijl en daarom passen ze goed bij accessoires in ruiterstijl, zoals hoge laarzen of camelkleurige broeken.

Geruite stof is ook een uitstekende keuze voor het naaien van rokken - hier komt de verwijzing naar het land van herkomst van dit patroon in gedachten. Tartan rokken kunnen op elke leeftijd en voor bijna elke gelegenheid worden gedragen. Ze kunnen lang zijn, in een mini- of midi-versie - het hangt allemaal af van de voorkeuren van de persoon die ze draagt.

Geruite stoffen voor jassen en kostuums

Jassen en kostuums gemaakt van geruite stoffen zijn klassiekers op hun best. Wollen stoffen zijn ideaal voor herfst- en winterkleding – ze zijn warm en laten tegelijkertijd de huid ademen. Door de toevoeging van kasjmier hebben ze uitstekende isolerende eigenschappen en zien ze er uiterst stijlvol uit. Maak kennis met onze suggesties en laat u inspireren om een uniek maatwerkproject te creëren.

  • Italiaanse wol met kasjmier keperstof geweven in zwart met een groot ruitmotief. Het is een geruit materiaal dat er uiterst elegant uitziet. De toevoeging van kasjmier benadrukt de luxe uitstraling en verbetert het draagcomfort. Het is een ideaal voorstel voor het naaien van een kostuum, rok, jurk, jasje, dunne jas. Ook dit soort geruite materialen vind je in onze winkel in vele andere varianten.
  • Italiaanse klederdrachtwol met keperbinding in camelkleur met een zwart ruitmotief (8 cm). Het is een zeer stijlvolle niet-elastische stof met een klassieke dikte. Perfect voor het naaien van een kostuum, rok, jurk of jasje. Samenstelling: 100% scheerwol.
  • Italiaanse klederdrachtwol met een keperbinding met een ruitmotief in een prachtige camelkleur met blauw, bordeauxrood en groen. Dikkere, vlezige stof van de herfst-wintersoort. Perfect voor het naaien van een kostuum, rok, jurk of jasje. Samenstelling: 100% scheerwol.
  • Italiaanse kostuumwol in roze-bruin met een fijn ruitmotief. Dunne, licht elastische stof met een klassieke weving - perfect voor het naaien van een pak, jurk, rok, broek, kostuum. Als u op zoek bent naar een fijn geruite stof, zal dit materiaal u zeker aanspreken.

Het geruite materiaal is een klassieker die niet uit de mode raakt. Het is de moeite waard om minstens één jas of pak met dit stijlvolle patroon in je kast te hebben. Ze zullen goed werken voor vele gelegenheden - de meer en minder elegante.

Geruite stoffen – hoe kies je ze?

Het is de moeite waard om geruite stoffen te kopen op basis van uw stilistische voorkeuren. Wel is het goed om op de grootte van het patroon te letten. Een grotere ruit kan het silhouet optisch verbreden, dus als je van plan bent een badpak te naaien, let dan op kleinere patronen.

Als het op kleur aankomt, is de keuze bijna onbeperkt, hoewel het hier ook de moeite waard is eraan te denken dat zeer heldere, flitsende kleuren mogelijk niet harmoniëren met iets completere vormen. Een fijn geruite stof daarentegen is een bewezen investering - het ziet er altijd geweldig uit, ongeacht je lichaamstype.

Meer hier: https://izpol.pl/fabrics/nl/22-all-fabrics?q=Wz%C3%B3r-checkered

Verwante producten

Opmerkingen ()

Laden...