Zomercampagne Izpol

Goedemorgen, lieverds, op de eerste dag van de zomer! De hitte stroomt letterlijk uit de lucht, maar dat is goed - we hebben er tenslotte met verlangen op gewacht. De pandemie van het coronavirus heeft ons ook opgevrolijkt en zeker de meesten van ons dromen al van kleine en grote reizen.

Over reizen gesproken, vandaag staat er op onze sociale media een bericht over de nieuwe zomercampagne. We hebben het in april opgenomen in Gdynia. Het was een geweldige reis, een prachtige dag, het weer was geweldig en we konden de zomer al in de lucht voelen! Water, zand, zon... Ook al was het een erg lange en drukke dag, we voelden ons geweldig.

Dompel je in het nieuwe lente-zomerseizoen 2021 met Izpol onder in een wereld vol kleuren en patronen! Voel de wind door je haren, ren over het zand en haal een frisse neus, laat jezelf en je kleren ademen... Je bent tenslotte een vrij man.

Deze video's zijn slechts een klein voorproefje van wat u op onze website vindt in het tabblad "Stoffen voor de zomer". Genieten!

Wij wensen u een heerlijke vakantie dit jaar.

Opmerkingen ()

Laden...