Shoppen met ontwerpster Izabella Kłos - verslag

Op zaterdag 3 juli vond in ons magazijn een ontmoeting plaats met Izabella Kłos, een ontwerpster uit Poznań. Het was weer een kans om gratis advies of tips te krijgen over het kiezen van stoffen voor uw projecten. De feestdagen van dit jaar zullen verschillende van dergelijke bijeenkomsten plaatsvinden, volg onze fanpage doorlopend - binnenkort zal er informatie zijn over de volgende bijeenkomsten.

Tijdens het bezoek van de ontwerper kregen onze klanten professionele hulp bij de keuze van stoffen. Er waren ook inspirerende gesprekken over het onderwerp mode, en het overleg opende onze ogen voor geheel nieuwe oplossingen.

Over het merk

Het merk Izabella Kłos is tijdloze klassiekers en elegantie doorbroken met een vleugje waanzin die ieder van ons in zich heeft. Dankzij haar jarenlange ervaring in naaien op maat, heeft de ontwerpster perfect geleerd over de behoeften van vrouwen - en als reactie daarop werd een merk gecreëerd dat in de eerste plaats tot doel heeft vrouwelijkheid naar voren te brengen en te benadrukken. Traditioneel maatwerk, stoffen van de hoogste kwaliteit en aandacht voor detail zijn enkele van de kenmerken die het merk definiëren. Een belangrijk onderdeel van het ambacht is handwerk, wat het unieke karakter en de uniciteit van elk project bewijst. De natuurlijke kracht van vrouwen is de grootste inspiratiebron van de ontwerper, die, in combinatie met traditionele en moderne kleermakersmethoden, u in staat stelt unieke, tijdloze collecties te creëren.

Maak een afspraak om samen te shoppen en je krijgt 10% korting op je volgende aankoop bij onze groothandel.


spotkanie z projektantką w IzpoluSpotkanie z projektantką w Izpolu

Opmerkingen ()

Laden...