Bourette Zijde

Zijden materialen zijn niet alleen mooi, maar hebben ook veel eigenschappen waardoor het een materiaal is dat als luxueus en de moeite waard wordt beschouwd. Met het aanbod van onze stoffengroothandel in Poznań bewijzen we dat elke zijden stof anders is – we hebben veel fantastische ontwerpen in sprookjesachtige kleuren, maar ook gladde zijden stoffen. Een daarvan is bourettezijde. Wij raden u aan om vertrouwd te raken met het assortiment en bestellingen te plaatsen. In onze winkel kunt u natuurlijke zijde kopen tegen een goede prijs.

Wat is bourettezijde?

Bourette stof is ruwe zijde gemaakt van moerbei zijderupskammen en cocons. Het is vergelijkbaar met linnen stoffen, maar behoudt alle basiseigenschappen van zijde. Het is echter nobeler dan linnen stoffen - het kreukt minder. Tegelijkertijd is het een beetje ruw en behoudt het zijn rustieke uitstraling. Zijde geeft er een nobele glans aan.

Eigenschappen van bourette zijde

Natuurlijke materialen zijn ideaal voor de gevoelige huid omdat ze geen blauwe plekken veroorzaken en de huid niet irriteren. Zo werkt het ook met bourette zijde. Het materiaal is aangenaam en voelt zacht aan. Het heeft hypoallergene eigenschappen, waardoor we minder worden blootgesteld aan een groot aantal allergenen in onze omgeving. Zijde laat onze huid ademen omdat het een hoge luchtdoorlatendheid heeft. Het heeft lagere warmte-isolerende eigenschappen, maar het heeft geen invloed op de perceptie van lagere temperaturen, omdat zijde onze lichaamstemperatuur vasthoudt.

Wat kun je naaien met bourettezijde?

Opmerkingen ()

Laden...