Zijden kostuumstof met een wolachtig weefsel

Het trouwseizoen staat op het punt te beginnen, dus het is de moeite waard om na te denken over de materialen die u van plan bent te gebruiken voor uw outfits met uw partner. De tekst van vandaag is echter meer bedoeld voor mannen dan voor vrouwen. Ons aanbod omvat een unieke zijden stof met een wolachtig weefsel, waarmee mannen er goed uit kunnen zien tijdens speciale avonden.

Italiaanse kostuumstof, 100% zijde met een wolachtig weefsel. Het is een soort van wereldklasse! Een zeer origineel product dat wordt gekenmerkt door een uitzonderlijke zachtheid. Het is vrij onbuigzaam, maar met een nobele glans die kenmerkend is voor zijden stoffen. Het product kan gerust de hoogste kwaliteit worden genoemd, omdat het voornamelijk wordt gebruikt in hoge maatvoering.

Eigenschappen van zijden kostuumstof

Natuurlijke materialen zijn ideaal voor de gevoelige huid omdat ze geen blauwe plekken veroorzaken en de huid niet irriteren, wat we bij belangrijke gelegenheden willen vermijden. Het materiaal is aangenaam en voelt zacht aan. Het heeft hypoallergene eigenschappen. Zijde laat onze huid ademen omdat het een hoge luchtdoorlatendheid heeft. Het heeft lagere warmte-isolerende eigenschappen, maar het heeft geen invloed op de perceptie van lagere temperaturen, omdat zijde onze lichaamstemperatuur vasthoudt.

Wat te naaien?

Verwante producten

Opmerkingen ()

Laden...