De meest modieuze kleuren van het lente-zomerseizoen 2022

Als je je nog steeds afvraagt met welke kleuren je rekening moet houden bij het kopen van nieuwe stoffen voor het lente-zomerseizoen 2022, dan zijn wij er om je te helpen! Speciaal voor jou hebben we een overzicht gemaakt van de populairste kleurentrends van dit jaar volgens het Pantone-rapport, waarbij we ze matchen met foto's van modeshows. De trends van dit jaar omvatten alle kleuren van de regenboog. Pasteltinten, delicaat blauw en perzikkleur zijn ook in de mode. Kijk zelf maar!

Alle blush-tinten

Roze is altijd geassocieerd met meisjesachtigheid en delicatesse - het is een goed moment om deze betekenis te ontgoochelen! Roze staat voor positieve energie, plezier en een van de meest modieuze kleuren in het komende lente-zomer 2022 seizoen. Vanaf nu wordt roze geassocieerd met vrouwelijke kracht en wordt het een symbool van een zelfverzekerde vrouw van de 21e eeuw. Het voorstel van roze in de vorm van "business" zal dit seizoen zeer wenselijk zijn. Een goed gekozen roze in styling past bij elke vrouw. Deze kleur zal perfect harmoniëren met de delicate schoonheid van een blondine, terwijl het in het geval van een brunette haar schoonheid zal benadrukken door contrast.


Zonnige kleuren

Dit voorjaar kiezen we voor intense tinten, vol positieve energie. Geel is een kleur die perfect illustreert wat er in het voorjaar in de natuur gebeurt. Geel in de mode is, in tegenstelling tot het uiterlijk, zeer universeel - het past bij elk type schoonheid, maar je moet de juiste tint kiezen. Geel ziet er geweldig uit in styling, gedragen in totaallooks of in combinatie met neutrale kleuren: wit, grijs, zand, crème. Bij zwart zorgt het voor een heel duidelijk contrast, wat bijvoorbeeld goed werkt in een zakelijke editie.


Paars

De Pantone-kleur, Dahlia, is een prachtig onderscheidend paars dat een dynamische sfeer uitstraalt. We zijn betoverd door hoe mooi het eruit ziet als het belangrijkste element van de styling. Expressief paars met een blauwe voering is om vindingrijkheid, creativiteit, de geest van nieuwe energie en digitaal uit te drukken. Paarse styling werkt zowel voor dagelijks gebruik als voor op het werk. Een mooie paarse jurk aangevuld met een panty met patroon of een kleurrijke jas zorgt voor een vrouwelijke en tegelijkertijd lichte set waar niemand onverschillig aan voorbij zal gaan. 


Rood


Heet rood voegt, zoals gewoonlijk, sexappeal en vrouwelijkheid toe. Rood is het komende seizoen een onlosmakelijk onderdeel van de garderobe geworden. De meest populaire manier om rood te dragen, voorgesteld door ontwerpers, is de totale look. Een nieuw karakter van rood - het is niet langer een kleur die wordt geassocieerd met daten. In de nieuwste collecties is het uiterst elegant, vrouwelijk, expressief geworden en straalt het kracht en vastberadenheid uit.


Blauwe hemel

Het zachte blauw geeft je een gelukzalig gevoel. De Spun Sugar-kleur is een pastel van een ongewone aard. Blauw past bij absoluut iedereen! Blauw is een zeer veelzijdige kleur die geweldig is voor op het werk, maar ook 's avonds indruk kan maken. Dagelijks draag je hem gemakkelijk als alternatief voor je favoriete zwart of andere basiskleuren, zoals beige of grijs. Blauwe overhemdblouses of wollen vesten, inclusief die met een intrigerend kleuraccent, zijn ook een goed idee.


Catwalkfoto's gedownload van pinterest

Opmerkingen ()

Laden...