Stoffen voor jassen

Gewatteerde stoffen – wat zijn dat?

De naam quilten zelf komt van het Franse woord "pique" dat prik betekent.

Quilten is het samenvoegen van verschillende lagen van verschillende materialen door ze met regelmatige tussenpozen te naaien. Meestal wordt in het middengedeelte een vulling geplaatst, die tot taak heeft warmte te bieden bij gebruik van een jas of jas van dit materiaal.

Quilten maakt het mogelijk om stoffen voor winterjassen te verkrijgen, omdat verschillende lagen een materiaal creëren met zeer goede thermische isolatie-eigenschappen en tegelijkertijd uiterst effectief.

Stiksels kunnen verschillende patronen creëren, die, in combinatie met een enorme verscheidenheid aan stoffen voor de bovenste laag, de stofkeuze voor jassen erg groot maken.

Gewatteerde stoffen – toepassing

Gewatteerde jasstoffen hebben veel voordelen. Een van de belangrijkste is de mogelijkheid om er snel en gemakkelijk alle soorten kleding van te naaien. Het wordt gebruikt om jassen, jassen, vesten, maar ook voeringen voor bovenkleding te naaien van materialen die geen hoge thermische isolatie-eigenschappen hebben.

Gewatteerde stoffen worden ook gebruikt om accessoires te maken, zoals tassen, hoeden, sjaals, make-uptassen. Dit type materiaal is ook te zien in interieurdecoratie-elementen. Meestal zijn dit spreien of kussenslopen.

Gewatteerde stoffen - hoe zorg je voor kleding gemaakt van dit materiaal

Jassen of mantels gemaakt van dit type stof hebben, naast voordelen zoals warmte of comfort, nog een belangrijk kenmerk: ze zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Jasstoffen kunnen zonder problemen in de wasmachine of met de hand worden gewassen.

Houd er echter rekening mee dat het in het geval van machinewas wordt aanbevolen om een programma te kiezen voor delicate stoffen met een lage temperatuur en om een vloeibaar wasmiddel te kiezen, omdat het poeder vlekken kan achterlaten.

Let er bij het wassen op dat u de binnenste laag, d.w.z. de laag die de jas warm houdt, niet beschadigt. Het wordt aanbevolen om speciale wasballen in de wasmachine te plaatsen. Gewatteerde kleding kan het beste apart worden gewassen.

Stoffen voor winterjassen - ons aanbod

Gewatteerde jasstoffen die in ons aanbod zitten, zijn een product van de hoogste kwaliteit. Warm, aangenaam om te dragen en uiterst effectief. Je kunt ze gebruiken om kleding te maken die niet alleen beschermt tegen lage temperaturen, maar ook een uniek kledingstuk is. Winterbovenkleding hoeft niet saai te zijn.

U kunt kiezen uit gewatteerde of geborduurde stoffen:

  • Geborduurde jasstof bestaande uit drie lagen - zijden bovenkant, midden - isolatie, onderkant - gestoomde wol. Zijde is gearceerd, in bruintinten en geborduurd met bloemmotieven, gestoomde wol is grijsbeige.
  • Jasstof gewatteerd met een 3D-effect in zilverzwart, subtiel gespikkeld. De stof is dubbelzijdig, met een delicate glans aan de bovenkant, en is gevoerd met zwarte organza.
  • Stof gewatteerd met een ruitpatroon in beige, eenzijdig (voering vereist), vrij dun.
  • Gewatteerde stoffen met interessante patronen
  • De laatste coupon van een interessante, dubbelzijdig gewatteerde stof. Aan de ene kant met een patroon van grote, donkerbruine vlekken op een witte achtergrond, aan de andere kant zonder patroon in grijssteenkleur.

Onze jasstoffen hebben een uitstekende isolatie, waardoor lage temperaturen geen probleem meer zijn. Ze zijn zacht en de kleding die ervan is gemaakt, behoudt zijn vorm. Gewatteerde jasstoffen zijn uiterst onderhoudsvriendelijk en drogen snel. Een bijkomend voordeel is hun gunstige prijs.

Ontdek welke originele kleding, accessoires of interieurelementen je kunt maken met onze materialen.

Verwante producten

Opmerkingen ()

Laden...