Vrouwen zijn al lang verliefd op pakken! Velen van ons vragen zich vaak af: "Wat te dragen naar een zakelijke bijeenkomst?" of "Wat te dragen naar een speciale gebeurtenis deze keer?". Wij komen om te helpen. Een broek en een jas zijn de beste manier om je comfortabel te voelen en er in elke situatie elegant uit te zien. In het artikel van vandaag adviseren we je over welke stoffen je kunt gebruiken omde perfecte jas voor het lente/zomer 2020-seizoen te naaien. Op onze instagram in het tabblad "pakken" vind je inspiratie rechtstreeks uit de modewereld.

Trends 2020

Damespakken verlaten de catwalks niet. Naast klassiekers als een zwart, getailleerd jasje, kunnen we helemaal los gaan met kleur en patroon, want dit jaar veroveren gedurfde prints en intense kleuren de modewereld. Langere jassen in combinatie met slanke broeken zijn een hit dit voorjaar. In zo'n pak voel je je niet alleen comfortabel, maar ook sexy.

Waar naai je een damespak van?

Damesoutfit voor een speciaal evenement is natuurlijk niet beperkt tot een jas en broek. We kunnen kiezen uit patronen en patronen: oversized jassen, jassen en chaneljassen. Laten we ze combineren met petticoats, rokken en spijkerbroeken. Het enige dat ons beperkt, is onze verbeeldingskracht. Wollen stoffen, zijden stoffen, velours en alle mengsels van deze vezels zijn het meest geschikt om te naaien.

Wat naai je een damespak voor het lente-/zomerseizoen?

Onze garderobe moet, vooral in deze tijden van het jaar, licht en ademend zijn. Een betrouwbare stof voor het naaien van een pak voor zowel dames als heren is katoen. Wij bieden unieke gesigneerde en bedrukte katoensoorten . We kunnen ook luchtig linnen gebruiken, helaas moet je er rekening mee houden dat linnen, als natuurlijke stof, de neiging heeft om te kreuken. 

Ons aanbod

Dit seizoen voeren geruite pakken de boventoon. Daarom bieden wij u linnen met viscose, evenals geruite kostuumwol. De combinatie van katoen en linnen wordt bijvoorbeeld aanbevolen voor werk, niet noodzakelijkerwijs voor speciale evenementen, ze hebben een dicht weefsel, wat in de zomer problematisch kan zijn en zweten kan veroorzaken. Cadi jurk stoffen Ze zijn perfect voor dunne jassen in de lente en zomer. Ook zijde mag niet ontbreken. Op onze website vind je zijde geweven op linnen, het materiaal is licht, zacht, niet doorschijnend en je kunt zo'n jas naaien zonder voering. 

Verwante producten

Opmerkingen ()

Laden...