Het voorjaar van 2020 is een geweldige kans om te experimenteren met kleuren, gedurfde patronen en accessoires. De top vier kleuren van deze lente zijn intens roze, pasteltintengroen en oranje.  Als je van gedurfde patronen houdt, mag je garderobe bloemmotieven en meer exotische patronen niet missen, zoals tropische jungle, palmbomen of citrusvruchten. De meest modieuze ontwerpen zijn te vinden in onze online winkel. 

Speel met kleuren

Laten we de wintergrijstinten achter ons laten. Nu is het tijd voor onconventionele oplossingen. We kunnen katoen van goede kwaliteit aanbieden met intense kleuren en zijdesatijnen die u glans zullen geven. Als u echter de voorkeur geeft aan ingetogen, pastelkleuren, hebben we iets speciaals. Cadi jurk stoffen van zeer goede kwaliteit. Het is het perfecte materiaal voor jurken. Ze zijn dekkend, vloeiend, mat en zeer goed gestyled. 

tkanina cadi kolor pastelowy różtkanina cadi w kolorze zielonymtkanina cadi w kolorze zielonym zdjecie sukienka

Gedessineerde stoffen

De feestdagen vielen eerder dit jaar. Dit seizoen kunnen we de hitte van de tropen voelen. Prachtige prints en gedessineerde jurken. Kleurrijke bloemen, citroenen, ananassen, palmbomen.  We zullen ons voelen als op een exotische vakantie. We kunnen ons lange jurken, kimono's of luchtige korte jurken veroorloven. In onze Izpol stoffenwinkel vind je watermeloenstoffen en wilde jungles geïnspireerd op de Dolce & Gabbana show. We bieden ook gesigneerd katoen van goede kwaliteit.

tkanina wzorszysta satyna wzór ananasjedwabna satyna dżungla artykuł modajedwabna satyna wzorzysta w arbuzy zdjęcie

Flower power

Bloemmotieven staan al sinds de winter op de catwalks, maar dit voorjaar staan we in bloei! Wij bieden u gedessineerde viscose uit onze catalogus. We raden dit type stof vooral aan voor het naaien van zomerjurken. Het is transparant en kan worden genaaid zonder het gebruik van voering. 

wiskoza w łączkępomarańczowa wiskoza łączka zdjęciesatyna jedwabna w łaćzkę sklep z materiałami zdjęcie ładnej tkaniny hot girl

Onze stoffen voegen lichtheid toe aan uw

Als u waarde hecht aan comfort en lichtheid, kies dan voor geweven of katoenen materiaal. Wij bieden zijde geweven voor linnen. Voor een iets romantischere versie raden we satijn of zijde aan dat aangenaam aanvoelt. 

Izpol kondigt een wedstrijd aan

Op onze Facebook fanpagina vind je een evenement onder de slogan I will sew a dress this spring. Het reglement is te vinden in de informatie onder het evenement. We moedigen je aan om mee te doen, de winst is gegarandeerd. Misschien leer jij ook iets nieuws tijdens de quarantaine? We houden onze vingers gekruist.

konkurs kurs szycia mody

Verwante producten

Opmerkingen ()

Laden...