Stoffen die perfect zijn voor gordijnen

Kunt u bij ons gordijnstoffen krijgen? Natuurlijk. Wij bieden een ruime keuze aan stoffen die ook perfect zijn als decoratie in uw huis. De keuze van het type dergelijk materiaal hangt af van de functie die het moet vervullen en het is een zeer individuele zaak. Veel hangt af van de stijl van het appartement. Wij presenteren u onze voorstellen van gordijnstoffen. 

Linnen - is een honderd procent ecologische stof . Het is gemaakt van plantaardige vezels. Hierdoor vergaat het volledig, daarom zijn linnen stoffen veilig voor het milieu. Al het linnen textiel is een investering voor jaren. Als je van boho of rustieke interieurs houdt, zijn linnen gordijnen de kers op de taart.

Taft – een vrij stijve, lichte en ritselende stof. Het kan sterk of licht glinsterend zijn, er zijn er ook die van kleur veranderen afhankelijk van de invalshoek van het licht - zo'n glans voegt er elegantie aan toe! Daarom ziet het er bijvoorbeeld waardig uit in de slaapkamer. 

Katoen – een ander natuurlijk materiaal. Allereerst is het zacht en aangenaam om aan te raken. De natuurlijkheid ervan beïnvloedt de kwaliteit en veiligheid voor mensen met allergieën. Katoen heeft veel toepassingen, dus als decoratief materiaal zal het het goed doen. Je vindt er veel katoenen stoffen - van effen tot gedessineerd. 

Satijneen gladde en vloeiende stof. Glanzend aan de ene kant, en mat aan de andere kant. Het is perfect voor elegante interieurs. Als je droomt van meer glans, is satijn de juiste keuze. Het is ook gevoeliger voor styling, bijvoorbeeld pinnen en modelleren. 

Velours - Fluweel behoort tot de stoffen die pluche worden genoemd. Fluweel is al eeuwenlang een edele stof. De gemakkelijkste manier om een beetje luxe in de woonkamer, slaapkamer of zelfs kantoor te introduceren, is door fluwelen accessoires te gebruiken.

Polyester – Als het gaat om het materiaal zelf, is het een van de meest voorkomende. In tegenstelling tot wat het lijkt, ziet het er zelfs uit als een natuurlijke stof, zoals katoen. Meer weten over polyester? Klik hier

We hopen dat deze paar zinnen je zullen helpen bij het kiezen van gordijnen.

Verwante producten

Opmerkingen ()

Laden...