Accessoires en kleuren voor het herfst-winterseizoen 2020/2021

Voortzetting van de reflecties op de heetste trends van dit seizoen. In dit artikel vind je informatie over de belangrijkste trends van het komende seizoen op het gebied van kleuren, patronen en accessoires. 

Kleding in nude tinten

Smakelijker kan het niet! We dragen nog steeds witte, beige en bruine outfits die doen denken aan witte chocolade of onze favoriete cappuccino. Beige jurken en damespakken in nudetinten bleken het populairst. Daarnaast raden wij u onze gebreide truien in een neutraal kleurenpalet aan.

Zwarte weduwe

Zwart mocht niet ontbreken in dit rijtje. De meest universele kleur aller tijden dit seizoen verovert onze harten en verleidt. Onthoud echter dat zwart niet voor iedereen een kleur is, omdat het bijvoorbeeld donkere kringen onder de ogen of verkleuring op het gezicht benadrukt. 

Roodkapje

Hoewel de naam misschien een beetje pervers lijkt, is rood de absolute favoriet van het herfst-winterpalet. We kunnen van tafel tot teen in het rood verschijnen, omdat zo'n totaaluiterlijk zeer wenselijk is. Het kleurenpalet omvat voornamelijk de diepe, wijnachtige tinten. Deze trend is de moeite waard om te combineren met de meest modieuze dit seizoen - check! Dat wordt vuur!

Zilveren jurken en rokken

We weten al dat zilver er nobel uitziet. Dergelijke stoffen zijn perfect voor speciale gelegenheden, vooral 's avonds. Wij raden u onze stoffen met pailletten aan, die niet alleen prachtig schitteren, maar vooral glamour toevoegen aan uw styling. Effen en glitterversies zullen ook hun amateur vinden. Als we kunnen adviseren over het gebruik van dergelijke materialen, zijn ze perfect voor jurken, rokken en jassen. 

Een explosie van kleuren

Wees niet bang om kleuren en patronen te combineren, we raden zelfs aan om te experimenteren! Dit seizoen veroveren kleuren het straatbeeld. Alles kan. Herfst en winter zijn de perfecte tijd om ze tentoon te stellen om een beetje zomer aan onze outfits toe te voegen. De meest wenselijke zijn: oranje, limoen en groen, die meestal vergezeld gingen van franjes op de catwalks. 

Morgen komt er een bontjas

Een daling van de temperatuur is het perfecte moment om een jas van imitatiebont aan te schaffen. Tegenwoordig worden bontjassen niet alleen bij "speciale gelegenheden" uitgetrokken. Bontjassen met dichte en lange pool blijven in de trend, bij voorkeur in natuurlijke tinten zoals wit, beige en bruin.

In ons aanbod vindt u een ruime keuze aan bont: met lang of kort haar, in de kleuren roze, turkoois en klassiek zwart.

Floreren

Enkele bloemen, boeketten of een kleine weide winnen naar onze mening dit seizoen. We associëren bloemenprints met de lente, dus fris je garderobe op en voeg daar wat vreugde aan toe. Het hoeft niet meteen een boho-stijl te zijn, wij bieden bloemenjacquards aan die er uiterst origineel en koninklijk uitzien. In de herfst zullen bloemen op stoffen heersen in alle mogelijke tinten, hoewel bloemenprints in de herfst en winter aan kracht winnen, in combinatie met marineblauw. 

Dierlijke patronen

Ze zullen weer in de mode zijn! Ze verschenen niet in menigten tijdens modeshows, maar ze veroveren nog steeds onze harten en zullen deel uitmaken van onze stileringen. Vooral in de vorm van tassen en accessoires. Snakeskin voegt een beetje rock'n'roll toe aan onze outfits. Het is een uiterst vrouwelijk en sterk patroon. Deze print komt overal voor, en bovendien is dit verfijnde patroon geschikt voor vrouwen van alle soorten schoonheid. Als je een fan bent van sterke patronen en iets geks aan je garderobe wilt toevoegen, bekijk dan onze print die de kleur van een Afrikaanse zebra en luipaard imiteert. Dit patroon is een kunstwerk ! Als je de voorkeur geeft aan een klassieke zebraprint, is de witte en zwarte print perfect voor zowel werk-, dagelijkse als avondstyling. Vlekken daarentegen zien er geweldig uit op jurken of overhemden. Dierenpatronen zijn niets nieuws, maar sinds enkele jaren keren ze in grote glorie terug naar de herfstkou.

Oosterse patronen

Rokken, vesten, jassen en jassen zoals Perzische tapijten. Dit seizoen is het de moeite waard om stoffen met patronen te kopen die zijn geïnspireerd op verre reizen. Sterke, intense kleuren passen prachtig bij je styling. Paisley - een mix van dergelijke oosterse patronen lijkt misschien niet voor iedereen, maar wat als je het combineert met styling met een moderne versie? Oh, we zijn er helemaal voor!

Verwante producten

Opmerkingen ()

Laden...