Een boodschappentas. Hoe het materiaal kiezen?

Ecologie wordt steeds belangrijker voor het publiek. We worden gevoeliger voor onderwerpen die met het milieu te maken hebben, maar ook veel bewuster. Als we willen bijdragen aan de zorg voor het milieu, kunnen we met kleine stapjes beginnen. We presenteren er een - neem een stoffen tas mee tijdens het winkelen! Op deze manier draag je bij aan het verminderen van het alomtegenwoordige plastic. Daarnaast werkt zo'n tas dagelijks goed, zowel voor haar als voor hem. Wil je het zelf thuis naaien en weet je niet hoe je het materiaal moet kiezen? Wij komen om te helpen.

Als het gaat om de materiaalkeuze, zijn dergelijke boodschappentassen meestal gemaakt van dikkere, niet-rekbare doeken met een gewicht van ongeveer 200 g/m². Het is het beste als je ecru of een andere kleur kiest in plaats van wit, want boodschappentassen hebben de neiging snel vies te worden, maar je kunt in ieder geval gek worden met de kleur!

Materiaalkeuze

Tassen gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals linnen, katoen of naaipapier zijn op dit moment erg populair. In ons aanbod vindt u natuurlijk katoen en linnen. Wij hebben een ruim assortiment van deze materialen, waardoor je volledige keuzevrijheid hebt. En u kunt zo'n ontwerp aanpassen aan uw behoeften. Een linnen tas zal zeker veel duurzamer, duurzamer en beter bestand tegen vuil zijn.

Het goede nieuws is dat we zojuist een nieuwe levering natuurlijk linnen in meer dan 15 kleuren hebben ontvangen! Kijk hier: https://izpol.pl/fabrics/nl/61-fabricy-lnniane

Of misschien heb je materialen over en weet je niet goed wat je ermee moet doen? Naai er een zero-waste boodschappentas van, zonder materiaal te verspillen.

Opmerkingen ()

Laden...