Zwarte Week in Izpol

Black Friday is een dag waarop we een unieke kans hebben om tegen gunstige prijzen te winkelen. Deze traditie is vanuit de VS naar ons toe gekomen en het is een geweldige kans om tegen lage prijzen op zoek te gaan. Dit jaar valt Black Friday op 26 november, maar het is niet de enige dag waarop promoties van toepassing zijn. In izpol vieren we Black Weekend, d.w.z. de promoties zijn geldig van 26 tot 28 november 2021.

Geschiedenis van Black Friada

Black Friday wordt in de VS gevierd op de dag na Thanksgiving. Waarom? Het ontstaan van Black Friday houdt rechtstreeks verband met de parades die ter gelegenheid van Thanksgiving werden georganiseerd. Aan het einde van zo'n parade was er altijd een praalwagen met de kerstman, die symbool stond voor de komst van Kerstmis, de volgende grote feestdag. Na verloop van tijd werd de eerste dag na Thanksgiving de dag waarop het kerstinkopenseizoen officieel begon.

Aanvankelijk was vrijdag de dag van de grootste promoties in de VS. Black Friday besloeg echter al snel het hele weekend, tot het einde van zondag.

Wat te kopen tijdens Black Weekend?

Profiteer van ons aanbod en koop stoffen 20% goedkoper! Met de code: Izpol20 heb je recht op korting op elke stof naar keuze, zowel in de stationaire als online winkel. De aanbieding loopt van 26-28.11.2021.

Opmerkingen ()

Laden...