Voeringen - hoe te kiezen?

De voering is een element van het afwerken van verschillende kledingstukken. Het wordt toegevoegd aan jassen, jassen, maar ook aan rokken, jurken, avondoutfits en handtassen. Zijn taak is om de naden te maskeren en te beschermen, maar ook om het gemakkelijker te maken om een bepaald item aan te trekken en de structuur ervan te ondersteunen. 

 

Weet jij waar een goed voeringmateriaal zich door moet laten kenmerken? Kwaliteit staat bij ons voorop. Of de voeringen nu van viscose, zijde of katoen zijn – ze moeten duurzaam zijn. Wij bieden een ruime keuze aan zorgvuldig geselecteerde stoffen die perfect zijn als voering. Met onze hulp wordt hun selectie gemakkelijker.

Welke voeringstof werkt het beste?

Zoals het gezegde luidt: de duivel zit in de details. Daarom vereist het voeringmateriaal ook aandacht van uw kant. De nobele kleermakersstijl wordt geassocieerd met het handhaven van kwaliteit, niet alleen aan de buitenkant van het kledingstuk, maar ook aan de binnenlaag. Bovendien is een goed gekozen en gemaakte voering ook een belangrijk element van de structuur dat de functionaliteit van het item zal helpen uitbreiden. 

 

Welke voeringstof is de beste keuze? Veel hangt af van waar je op dit moment mee bezig bent. 

 

Polyester voering

Het is de goedkoopste optie en het voordeel is een hoge duurzaamheid. Houd er echter rekening mee dat als we van wol naaien en een polyester voering gebruiken, de eigenschappen van wol niet volledig worden benut. Door de polyesterlaag wordt de doorlaatbaarheid van het materiaal verminderd en warmt de wol mogelijk niet op zoals zou moeten. Hetzelfde kan het geval zijn met andere stoffen en gebreide kleding. 

 

Polyester wordt vaak gekozen als voering voor rokken, jassen, jacks en handtassen – juist vanwege de duurzaamheid. Bekijk de mogelijkheden voor polyester voeringen die beschikbaar zijn in ons aanbod

 

Viscose voering

Het is gemaakt van cellulosevezels, waardoor het de voordelen heeft van natuurlijke stoffen, waar we dol op zijn! De viscose voering is ademend, elektriseert niet en voelt zacht aan. Het is daarom perfect voor pakken, pakken en elegante kleding voor speciale gelegenheden. Meer aantrekkelijke viscose stoffen vind je hier.

 

Viscose voeringen, maar ook zijden en katoenen voeringen (gemaakt van natuurlijke vezels) zorgen voor een perfecte afwerking van de creatie en garanderen zo een visueel verfijnd effect. Bekijk onze zijden voeringen. Voor zomerjurken en rokken kan batist ook als voering worden gebruikt.

Glanzende stof voor voeringen – hoe te kiezen?

Waar heb je eigenlijk een voering voor nodig? Welnu, een goed gekozen materiaal voor voeringen is verantwoordelijk voor:

gemakkelijk kleren aantrekken,

hoe de kleding op de figuur past, 

extra bescherming van de hoofdstof, 

versterking en verlenging van de levensduur van het hoofdweefsel,

Draagcomfort, en dus voor het reguleren van de temperatuur en het opnemen van vocht.

 

De beste oplossing is daarom om een materiaal te kiezen dat vriendelijk is voor ons lichaam, d.w.z. de temperatuur goed reguleert en vocht absorbeert. Het is ook belangrijk om de twee lagen materiaal goed op elkaar af te stemmen, waardoor het afgewerkte element optimale flexibiliteit, duurzaamheid en een goede uitstraling krijgt. Dit betekent dat het niet de moeite waard is om op de voering te besparen.

Voeringmateriaal – decoratieve afwerking van het kledingstuk

Kunnen voeringstoffen een patroon hebben? Absoluut! Op deze manier geef je je kleding een individueel karakter en laat je de wereld zien dat je met mode kunt spelen. Je kunt ook wedden op een flitser of een originele kleur. Dit type voering is glad, effectief en chique. Dankzij het satijnweefsel maakt het indruk met zijn intense glans en delicatesse

 

Ongeacht hoe glanzend het voeringmateriaal zal zijn, grijp echter naar gladde stoffen met een goede samenstelling. Pas de dikte van de stof aan, afhankelijk van waar je de kledingvoering voor nodig hebt - jassen en jacks hebben een duurzamere voering nodig dan lichte jurken voor zomer en lente. 

In onze groothandel raden we zijden en katoenen voeringen aan, maar voeringen van viscose zijn een even veilige keuze. In Izpol kunt u zowel voeringen als materialen in de groothandel bestellen in de hoeveelheid die nodig is voor een particulier. Vertrouw op onze ervaring en kies stoffen voor voeringen die worden gekenmerkt door hoge kwaliteit en duurzaamheid die nodig zijn in de binnenste laag van kleding.

Verwante producten

Opmerkingen ()

Laden...