Ontmoeting met Sunny Margaret in Izpol

Op vrijdag 5 november hadden we het grote genoegen om een uniek persoon uit de modewereld, mevrouw Małgorzata Sygniewicz, in ons magazijn te ontvangen. Het was een mooie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen onder het genot van koffie en gebak. Aan inspirerende gesprekken geen gebrek over ontwerp, carrière en verdere plannen voor persoonlijke ontwikkeling. Samen met mevrouw Małgorzata hebben we een verrassing voor u voorbereid.

Je kent mevrouw Małgorzata misschien als Sunny Małgorzata, die een blog bijhoudt over naaien die Sunny Małgorzata adviseert. Op de blog presenteert ze haar projecten en infecteert ze anderen met haar passie voor naaien. Toen ze haar avontuur met naaien begon, gebruikte ze Burda's patronen en deelde ze de effecten op internet. Słoneczna werd al snel een inspiratiebron voor veel Poolse vrouwen. Naast talrijke successen op het gebied van design, organiseert Małgorzata naaicursussen voor vrouwen en kinderen in Sosnowiec, die voor velen een kans zijn om nieuwe vaardigheden op te doen.

Nu je onze unieke gastvrijheid beter hebt leren kennen, kun je zien wat we samen voor je hebben voorbereid:

In het tabblad Over ons vind je ook video's over het naaien van Sunny Margaret, die onze stoffen gebruikte om kleding te naaien.

Opmerkingen ()

Laden...